Thursday, April 12, 2012

PAS MASUK PERCUMA KE KONSERT ANUGERAH NASYEED.COMBercakap je pasal Anugerah Nasyeed.com yang bakal diadakan nie, pihak penganjur, Nasyeed Edutainment Sdn Bhd, dengan berbesar hati memberi peluang kepada kita semua untuk mendapatkan tikat percuma untuk masuk ke Konsert Anugerah Nasyeed 14hb Arpril 2012 nanti!! Nak dijadikan cerita, aku lah antara orang yang menang dan dapat pas masuk percuma tuu...hehe dapat dua, dan aku ajak sorang lagi kawan nasyeed yang disayangi jugak.. :) Alam namanya. Bukan Alam semesta yaa, dan bukan Shah Alam, Selangor, tapi Alam Shah bin Khodip. Dia juga merupakan salah seorang vokalis kumpulan nasyeed Voice of Virtue sejak dari UiTM Kedah lagi. So pada yang masih x dapat tiket tuu, usaha2 lah, insyaAllah ade nye.....rezeki tuu! :O

Camne caranya..???? Haa, macam nie... 


  1. Klik LIKE di Page Nasyeed.Com (www.facebook.com/nasyeedcom)
  2. UNDI lagu pilihan anda untuk Anugerah Nasyeed.Com mengikut kategori yang dipertandingkan.
  3. Lengkapkan slogan: “Saya menyokong Anugerah Nasyeed.Com & Carta Nasyeed.Com kerana…. ” Tidak melebihi 21 patah perkataan.
  4. Emailkan Nama, No Telefon & No Kad Pengenalan anda ke karnival@nasyeed.com .

So kawan yang memang berminat tuu, jangan lepaskan peluang tau...bukan senang nak masuk free, hehe Jumpa Di Sana! :) bye20 comments:

 
Blogger Templates